4 Nisan 2012 Çarşamba

Bağış' la Bizi Scotty...........

www.youtube.com
‎1.3.2012 - Bagis attends HARDTALK on BBC WORLD - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış BBC'de yayımlanan Hardtalk programına konuk oldu.

Bağış : Tutuklu Gazeteciler Tecavüzcülük Gibi Suçlardan Dolayı Hapiste



Utanmaz yalancı... yüzündeki ifade bile nasılda suçlu çocuğun vazoyu başkası kırdı demesi gibi korkak ve inandırıcılıkten uzak...

Arkadaşım :  ABİ GERÇEKTEN GAZETECİLERİN BİR DOKUNULMAZLIĞI FALAN MI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORSUN. GAZETECİ TECAVÜZ SOYGUN SUÇUNDAN VE TECAVÜZ SUÇUNDAN CEZA ALMASIN TARAFTARIMISIN. SENDE OLMAYAN BİR ÖZGÜRLÜK NEDEN GAZETECİDE OLSUN. FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ İSE İNANÇ ÖZGÜRRLÜĞÜNÜN ÖNÜNÜNDE AÇILMASI GEREKMEZMİ? FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ SIRF BİRİSİNDE BASIN KARTI VAR DİYE İSTEDİĞİ GİBİ BENİM HAKKIMDA İLERİ GERİ MESNETSİZ ATIP TUTMASINI GEREKTİRMEZKİ. BUNLAR ATIP TUTARKEN YALAN VE SİSTEMATİK BİR YIPRATMA POLİTİKASI İLE BUNU YAPTIKLARINDAN YARGILANMIYORLARMI. GAZETECİ OLDUKLARI İÇİN DEĞİL DARBECİ PEZEVENKLERİN EKMEKLERİNE YAĞ SÜRDÜKLERİ İÇİN İÇERDELER. KANUNLARIDA EGEMEN BAĞIŞ YAZMADI HER HALDE VEYA HAKİM VE SAVCIDA DEĞİL BU EGEMEN.



Ahmet Gül :  Canım Kardeşim Bir çok konuda hem fikir olduğumuzu gayet iyi biliyorsun.... Benim yazma dürtümü kışkırtmak için satırlarca yazıyorsun belki :) biliyorsun ki gaza gelirsem yüzlerce satır cevap yazabilirim.. özetle sana sadece şunu söylemek istiyorum . Haklı olmak ile haksız olmamak arasında dağlar kadar fark vardır. Ropörtajı yapan adam AHim deki 1000 kadar gazeteci davasındab bahsediyor. AHİM e sıra gelmemiş bir yığın adam var. Tabiii ki tecavüz ya da hırsızlık suçu işleyen birisini gazeteci olmak kurtarmamalı. Ama gazeteci de korkmadan yazabilmeli. benim korkmadan konuşabildiğim gibi. Bahsi geçen kişilere isnat edilen suçların ne kadarı gerçek.. yasayı yapan kim ? yasayı yapanı seçen ne kadar bilinçli? gerçekten yargının bağımsız olduğuna inanıyor musun ? siyasi görevleri üstlenen adamlar intikam peşine düşerse görevlerini yerine getiremezler. adalet ve kanunsa bu herkes için geçerli olmalı. karalandığını düşündüğün siyasilerin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanıyor musun ? En azından benim inanaçlarımı istismar ediyor olmaları dahi suçtan önce günahtır. Bu günahın vicdani ağırlığı yasanın cezasından daha ağırdır. Hükümetin herkesi dinlediği işlerine gelene yol açıp işlerine gelmeyeni şantajla yola getridiğini cümle alem biliyor. Kimlerin nasıl ve hangi liyakatle ne görevlerde olduğu da ayrı bir konu.. Fırsatını buldum herkesi kucağımdan geçireyim mantığı ile devlet idare edilmez. Hükümetin karşısındaki iktidarsız muhallefet sayesinde istedikleri gibi at oynatıyorlar. Mazlum ayağına yatıp halkın genetik duygusallığını kullanıyorlar. daha fazla yazmaya tahammülüm yok... Egemen Bağış Yalan Söylüyor. Ne kadar çok tecavüzcü gazeteci varmış meğerse memelekette ?

Arkadaşım : Tamam hepsi tecavüzcü değil kabul fakat ilk linç girişimini onlar başlatmadılarmı? Bu adamlar için 28 şuhalar e muhtıralar 363 ler yapılmadımı? Otobüsleri haremlik selamlık yapacaklar her kese türban giydirecekler demedilermi? Ne oldu adamlar%50 oy aldı kanun yapamazsın dediler.onlarda kendilerini korurken intikam alıyor görüntüsü verdiler


Ahmet Gül : Ben de onu diyorum :) % 50 de almadığı var....


Ahmet Gül : Ve buna da sadece ''görüntü kirliliği'' diyip geçelim o zaman ...:)))


Arkadaşım :  abi bunları yazana kadar makaleni bitirirdin:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder